Yılmaz Vural Fenerbahçe / Yilmaz Vural Fenerbahce Ye Gelsin Imza Kampanyasi : Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi.. Fenerbahçe'yi kaybettiğine mi, parayı kaybettiğine mi yanarsın? 1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Yılmaz vural'ın fenerbahçe'nin teknik direktörü olma hevesi herkesin malumu. Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden yılmaz vural, 'fenerbahçe'den teklif gelirse ben hazırım' açıklamasında bulundu. Kocaman'ın istifa sinyalinin hemen ardından gözler, adı uzun yıllar fenerbahçe ve a milli takım 'la anılan yılmaz vural'a çevrildi.

Yılmaz vural'ın açıklamalarından kesitler şu şekilde fenerbahçe cevabi. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Ancak fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi paylaşmak isterim. Teknik direktör yılmaz vural katıldığı bir tv programında 3 büyüklere teknik direktörlük çağrısını yeniledi. Fenerbahçe'de ben olsam, rize yenerse sondan ikinci olacağım, bundan aşağısı yok.

Turkish Coach Yilmaz Vural Laments Coaching 30 Teams In 35 Years Daily Sabah
Turkish Coach Yilmaz Vural Laments Coaching 30 Teams In 35 Years Daily Sabah from idsb.tmgrup.com.tr
Yılmaz vural'ın verdiği fenerbahçe mesajı stüdyoyu kahkahaya boğdu. Asistanaliz'in canlı yayına katılan yılmaz vural, fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Mehmet demirkol ayrıca, ironik bir şekilde en doğru kişinin yılmaz vural olduğunun altını da çizdi. Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Ancak fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi paylaşmak isterim. Vural, kulübe yakın kişilerden adımızın geçtiğini duydum dedi.

Zaten bu adam senelerdir söylüyor.

Fenerbahçe'de ben olsam, rize yenerse sondan ikinci olacağım, bundan aşağısı yok. Fenerbahçe'yi verin bana şampiyonlar ligi kupasını alırım diye. Radyo programında konuşan yılmaz vural, fenerbahçe için şunları söyledi: Yılmaz vural, ya bir duyun ya! Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi. Türk futbolunun en tecrübeli teknik direktörlerinden yılmaz vural, 'fenerbahçe'den teklif gelirse ben hazırım' açıklamasında bulundu. Fenerbahçe'nin başarısı için her türlü riske girilebileceğini söyleyen yılmaz vural, şunları söyledi: Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Ancak fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi paylaşmak isterim. Tecrübeli teknik adamın bu isteğini dile getirirken sarf ettiği sözler gündem yarattı. Asistanaliz'in canlı yayına katılan yılmaz vural, fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Tecrübeli teknik adamın bu isteğini dile getirirken sarf ettiği sözler gündem yarattı. Doğmamış çocuğa don biçilmez, şampiyonluğa oynayan bir takımın hocasıyım, burada yönettiğim oyuncular var.

Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Usta yorumcu mehmet demirkol, fenerbahçe için en uygun adayın yılmaz vural olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin başarısı için her türlü riske girilebileceğini söyleyen yılmaz vural, şunları söyledi: Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi.

Yilmaz Vural Fenerbahce Yi Sampiyon Yaparim Fenerbahce Fb Haberleri Spor
Yilmaz Vural Fenerbahce Yi Sampiyon Yaparim Fenerbahce Fb Haberleri Spor from img.fanatik.com.tr
Doğmamış çocuğa don biçilmez, şampiyonluğa oynayan bir takımın hocasıyım, burada yönettiğim oyuncular var. Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Yılmaz vural'ın verdiği fenerbahçe mesajı stüdyoyu kahkahaya boğdu. Bodrum'da tatilde olduğunu söyleyen vural, 'fenerbahçe'den teklif gelirse tabi ki çalışmak isterim' dedi. Son olarak adana demirspor'da çalışan deneyimli teknik adam, fenerbahçe'den teklif gelirse giderim diye madde yazdırmıştım. Fenerbahçe'nin kötü bir takım olduğunu düşünmediğini söyleyen vural, i̇ki kalecisi de milli takım görmüş durumda. Tecrübeli teknik adamın bu isteğini dile getirirken sarf ettiği sözler gündem yarattı. Vural, kulübe yakın kişilerden adımızın geçtiğini duydum dedi.

Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi.

Lig ekiplerinden akhisarspor'un teknik direktörü yılmaz vural, playspor'da katıldığı programda fenerbahçe itirafında bulundu. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Fenerbahçe'de ben olsam, rize yenerse sondan ikinci olacağım, bundan aşağısı yok. Asistanaliz'in canlı yayına katılan yılmaz vural, fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Fenerbahçe'de ben olsam, rize yenerse sondan ikinci olacağım, bundan aşağısı yok. Yılmaz vural, ya bir duyun ya! Son olarak adana demirspor'da çalışan deneyimli teknik adam, fenerbahçe'den teklif gelirse giderim diye madde yazdırmıştım. Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Fenerbahçe'yi kaybettiğine mi, parayı kaybettiğine mi yanarsın? 1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında. Tecrübeli teknik adamın bu isteğini dile getirirken sarf ettiği sözler gündem yarattı. Türk futbolunun renkli simalarından yılmaz vural, teknik direktör arayışlarında olan fenerbahçe'ye mesaj gönderdi ve buradayım dedi. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Deneyimli teknik direktör yılmaz vural, radyospor'un sorularını yanıtladı.

Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Doğmamış çocuğa don biçilmez, şampiyonluğa oynayan bir takımın hocasıyım, burada yönettiğim oyuncular var. Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Fenerbahçe'yi kaybettiğine mi, parayı kaybettiğine mi yanarsın? 1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında. Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim.

Yilmaz Vural Dan Flas Fenerbahce Sozleri Oyun Goremiyorum A Spor Youtube
Yilmaz Vural Dan Flas Fenerbahce Sozleri Oyun Goremiyorum A Spor Youtube from i.ytimg.com
Usta yorumcu mehmet demirkol, fenerbahçe için en uygun adayın yılmaz vural olduğunu söyledi. En azından yenilirsek yılmaz vural sorumlu oyunculardan hırsımızı alır. Yılmaz vural'ın fenerbahçe'nin teknik direktörü olma hevesi herkesin malumu. Teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'yi çalıştırma isteğini bir kez daha dillendirdi. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Doğmamış çocuğa don biçilmez, şampiyonluğa oynayan bir takımın hocasıyım, burada yönettiğim oyuncular var. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Fenerbahçe'nin başarısı için her türlü riske girilebileceğini söyleyen yılmaz vural, şunları söyledi:

Son olarak adana demirspor'da çalışan deneyimli teknik adam, fenerbahçe'den teklif gelirse giderim diye madde yazdırmıştım.

Lig ekiplerinden akhisarspor'un teknik direktörü yılmaz vural, playspor'da katıldığı programda fenerbahçe itirafında bulundu. Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Asistanaliz'in canlı yayına katılan yılmaz vural, fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. Tecrübeli teknik adam yılmaz vural, yenisafak.com'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türk futbolunun renkli simalarından yılmaz vural, teknik direktör arayışlarında olan fenerbahçe'ye mesaj gönderdi ve buradayım dedi. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Fenerbahçe'yi verin bana şampiyonlar ligi kupasını alırım diye. Teknik direktör yılmaz vural katıldığı bir tv programında 3 büyüklere teknik direktörlük çağrısını yeniledi. Yılmaz vural, ya bir duyun ya! Türk futbolunun en renkli teknik direktörlerinden biri olan ve adı fenerbahçe ile anılan deneyimli çalıştırıcı yılmaz vural özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin başarısı için her türlü riske girilebileceğini söyleyen yılmaz vural, şunları söyledi: Fenerbahçe beni 9 maç deneyecekmiş.

Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması yılmaz vural. Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması.